Milyezitt?

kedd, február 14, 2006

Főiskola

Támadnak az elsősök





Bepirosodott a világ

Az egyik cseh mobilszolgáltató, az Oskar Vodafone lett. A piros ezentúl még pirosabb lett. Kaptam is egy sms-t, hogy megváltozott a logo a mobilban, egyelőre nem vettem észre semmit. (még jó) A Tescoban viszont kész őrület van a Valentin-nap miatt. Egy rakás cucc akcióban van, mint pl. a plüssjátékok, képeslapok, gyertyák, bonbonok, mindenféle mütyürök, stb. Érdekes módon van egy közös az összes akciós áruban: mindegyik piros.
Na és hát mit ad az ég? Akcióban vannak a Wonder ceruzaelemek. Milyen színűek? Pirosak! :D Aztán mégis Energizert vettem. Tényleg, milyen ünnepkor jön divatba az ezüst-fekete?

A Valentin-napról dióhéjban (ahogy olvastam, több blog is foglalkozott vele, nem érdemes sokat írnom). Nos hát még friss a dolog, én nem is tekintem ünnepnek, vagyis nem érvényes rá az ünnep-definíció. Átlagos nap, mint a többi, mindenki tudja, hogy biznisz az egész, ha nincs párod, akkor leszarod, ha van párod akkor vagy szerencséd van, vagy meg felvilágosítod, hogy azért na.

Visszatérve még a Tescohoz: nem tudom, hogy a kinézetem tette-e, de nagyon degradáltak a Tescoban. Éppen, hogy csak leemeltem azt a két szerencsétlen Energizer elemet, egyből mondja a pénztárosnő, hogy ezek ám drága elemek! (Hát bazmeg, tudom én!) Mondta, hogy 75 korona. Kérdeztem, mert meg voltam lepődve, hogy darabja, vagy az egész? Az egész. (Akkor meg mit rinyálsz?) OK, kérem. Kiszámlázta. Mi van itt? Inkább örülne neki, hogy a drágábbikat vettem el. Vagy talán furcsa volt neki, hogy az egyik legkeményebb konzumboltban, a Tescoban az akciós olcsó cucc helyett a drágát vettem meg.