Milyezitt?

kedd, szeptember 09, 2008

LHC - végünk van

Valószínűleg már mindenki hallott a nemrég elkészült LHC-ról, a világ legnagyobb részecskegyorsítójáról. Szeptember 10.-én beindítják a részecskegyorsítót. Ezt követően még el kell végezni a fókuszálómágnesek behangolását, pár műveletet, és első alkalommal az 5 teraelektronvolttal repülő protonok ütközési energiája 10 TeV lesz. Október 21.-én pedig padlógázon, 7 TeV-tal fognak a protonok száguldani.

Az interneten elég sokan az aggodalmukat fejezték ki, miszerint ez a berendezés túl veszélyes, nem látható előre, hogy mi fog történni, ha ütköznek a részecskék, fekete lyukak keletkezhetnek, időkapuk nyílnak meg, stb. Bizonyos összeesküvés-elméletek szerint az LHC egyenesen a Sátán teremtménye!


Lássuk, hogy mi történhet.


1.) Semmi.

2.) Lesz egy elbaszottul nagy robbanás, és fél Svájc eltűnik.

3.) Keletkezik egy fekete lyuk, ami nem fog elpárologni, beszippantja az egész mindenséget, és meghalunk.

4.) Megnyílik egy időkapu, amin keresztül átjönnek a zufók, vagy az angyalok. Ugye kb. 6000 évvel ezelőtt lejöttek az angyalok, mert megtetszettek nekik a földi nők, és mentek velük lefeküdni. Más összeesküvés-elméletek szerint az ufók jöttek le a Nibiru bolygóról, Nimród vezetésével, és génmanipulálták az embereket, na meg néha lefeküdtek a nőkkel. Nem szabad elfelejteni, hogy állítólag a magyar nép tőlük származik! Na szóval gyerekek átjönnek az ufók vagy az angyalok, vagy mindannyian, úgyis már erre vártak 6000 évig, aztán mennek nőzni.


Szerintem nem lesz semmi, de ha valaki nagyon úgy érzi, hogy ezek a dolgok valóban megtörténhetnek, akkor gyorsan élvezze ki az életet, mert már tizedike van. Ha nem történik semmi, akkor október 21.-ig, mert 14 TeV az 14 TeV, nem fognak szarral gurítani.

1 halusky

At 2008. szept. 10. 0:41:00, Blogger mr.hifidelia haluzálta

MEGHALUNK!
Látom a rovásírásos billentyuzet pozitiv hatással van a post-ok gyakorisagara.

 

Megjegyzés küldése

<< Home