Milyezitt?

kedd, január 17, 2006

Yjóózsi?!

Ma is, vagyis az már tegnap volt, megint kellett BSIS-elni. Mert hát holnap, vagyis ma vizsga van, szóval nem árt felkészülni. Nem baj, ezt már annak a tudatában csináltam, hogy a BAEO vizsám megvan, 16 kreditem van, szóval nem dobhatnak ki. Azt viszont ma levezettük, hogy a BSIS tanárunknak nincsen prosztataproblémája, mert már kb. 70 éves, és mindig ülni szokott az órákon. Ugyanis egy újságcikk (Pravda) szerint ha sokat ül az ember, az növeli a prosztatanagyobbodás esélyét. Szóval ha továbbgondolom a dolgot, rájövök, hogy ha holnap, vagyis ma ő lesz a felügyelő a teremben, valószínűleg ülni fog. Sokat nem számít a dolog, puskázni így sem lehet majd, mert "ennek" 5 szeme van, és az ötödikkel azt nézi, hogy puskázol-e a számológépedből. Meg szerintem telepatikus képességei is vannak, szóval nem ártana holnap pl. olyanokra gondolnom, hogy amerikai tankönyvek, konvolúció, engem is zavar a ventilátorsúgás, ezért rohadjanak meg a vegyészek, nekem sincs prosztataproblémám, stb...

Yyyjjjóóózsi?!

A BSIS hivatalos üzemanyaga a kakaó. Yjóózsi ajánlásával. Igaz, nekem sikerült másfél liter kakaót a földre zúdítanom. Csúszott a rezsó.



És megint egy kis designpost. Ezt még Pininfarina se tudta volna tökéletesbben megtervezni, ez itt kérem szépen a fizika alkotta természetes gyönyör.

Infra-design kakaótartó



Asszem megyek én is a képzőművészeti karra. Tehetségem már van, ráadásul állítólag rohadt jó csajok vannak ott. Már megérte.
Amúgy a Yjóózsi?! onnan ered, hogy anno a gimiben fizikaórán harmadik óránk volt a tanárral, és mikor ki akarta hívni az egyik osztálytársamat, Sándort, hát ezt mondta.