Milyezitt?

szerda, február 08, 2006

Történtek itt dolgok mostanában, de aztán úgy gondoltam, hogy kár róluk bővebben is írni, csak felhúzná magát az ember.

Kormányválság van Szlovákiában. A két párt, az SDKÚ, és a KDH nem tudott megegyezni egy törvénytervezeten (a lelkiismereti szabadság szerződése), ezért a KDH kilépett a koalícióból. Várhatóan előrehozzák a választásokat. Hurrá, örüljünk neki, már csak ez hiányzott. Apróbb dolog emelett az, hogy szép, hogy néha külföldről pontosabb híreket lehet beszerezni, mint itthonról. Pontosabban, hogy Doborgazon nincs kompjárat, és most mindenki a kakiban van, mert drága kerülőbuszt üzemeltetni. A politikai tölteléke a hírnek meg egész máshogyan hangzott itt, és egész máshogyan hangzott Magyarországról.

Ennyi elég is szerintem a politikából, ugorjunk. Sebeők, vagy ki a fene rapper akar lenni. Hihetetlen, szerintem csak lejáratja magát ezzel, olyan idétlenül nézett ki a stúdióban, hogy szerintem a keverőpultnál szétröhögték magukat a technikusok. Hogy aztán ki fogja ezt a szart megvenni, azt nem tudom. Habár láttam már Intersparban egy ketrecbe belehányva VyVolení (a cseh ValóVilág) CD-ket 80 koronáért. Ennyi pénzért meg lesznek vevők, hülye mindig akad.
Napok óta tartogattam magamban ezt a témát is, mert gondoltam, hogy kár rá időt pazarolni, de mindegy, már leírom. Martina Šindlerová (azért se Schindlerová), az első Superstar győztese(?) (a szlovák Megasztár) nemsokára férjhez megy. Ez még mind OK, de 17 éves. Ő tudja...Nem titkolja a kapcsolatát, ő nem olyan, mint a többi superstaros, hogy függetlennek hiteti el magát, hogy még több rajongója legyen, és még több lemezt tudjon eladni. Piha! Fél éve vannak együtt, 18 évesen férjhez megy, szétkúrja őt a férje, aztán pár év múlva elválnak. Én ezt mondom. Az meg hogy direkt függetlennek adja ki magát egy popsztár, az elég szánalmas. De hát ilyen az élet ebben a szakmában, itt többet terveznek, mint énekelnek.
Már egy ideje rontom a levegőt a hotdog.hu-n, de ugyanaz a véleményem, mint eddig, hogy az ott egy trágyadomb. Értelmes dolog alig akad, a fórum az egy vicc, és még olyannal jön nekem a hotdog hírlevél, hogy Forma 1 márciusban, frissítsem fel a tudásomat a hotdog F1-es magazinjában. LOL. Majd pont ott...A bekiabálóban is mindenki azért könyörög, hogy kattintsanak rá, meg nézzék meg a XY-jukat. De hogy miért, azt nem tudom! Kinek kellenek olyan idétlen hotdogos cuccok? Most mit érek el azzal, ha egyre feljebb kerülök a ranglistán? Brutális ez az oldal, nagyon a mai tizenéves fiatalok igényeire van kiélezve. A készítők oldaláról brilliáns munka. Nekem viszont egy káosz az egész. Maradt a hülyülés a bekiabálóban, meg majd teszek fel valamit a fotómagazinba, az még értelmes.