Milyezitt?

szerda, február 01, 2006

Dead Calm

Az egyik legtökéletesebb zaj a horkolás. Változó spektrum, változó periódus, változó amplitúdó. A teljesség igényével. Igen, megint zaj-téma. Ugyanígy ezt sem lehet megszokni, nem lehet együttélni vele, maximum fejbe lehet rúgni azt, aki horkol. Ha egyszer nagy leszek, és power electronics esetleg noizecore előadó leszek, tuti lesz egy számom, amiben az alapzaj a horkolás lesz. Még ha mondjuk megspékelném egy torzítóval, haha, akkor az már tényleg ütne...

Amúgy azt hiszem kéne még 256 RAM a notebookomba, mert már elegem van abból, hogy a visszaállás a hibernálásból tovább tart, mint egy sima újraindítás. Kész röhej, nem beszélve arról, hogy néha 770 mega a memóriahasználat, nyivákol a Windows a memóriahiány miatt, és a legdurvább az, mikor beragad a multitasking. Rádiós billentyűzet meg egér viszont mindenképpen lesz, fő a kényelem.

Nemrég nyomattak a Kossuth rádióban beszélgetést a túlvilágról, természetgyógyászatról, stb. Nincs kizárva, hogy működik, nincs kizárva, hogy nem, szóval nem kötök bele a beszélgetésekben elhangzottakba. Viszont egy dolog nem akart csúszni. A vendég, aki bent volt a stúdióban mondta, hogy egy amerikai városban, Sedonában elég gyakori látvány az UFO. Elment, hogy bebizonyosodjon róla, és lám, tényleg látott egy kalap alakú tárgyat lebegni a város felett. Másnap kérdezte az eladótól, hogy miért nincs az újságokban egy cikk se az esetről, erre az eladó azt mondta, hogy nem történt semmi különös, minek kéne az újságban lennie? Nos így reflexből is vitatható az egész: ha tényleg olyan sűrűen járnának a földönkívüliek Sedonába, akkor miért nem tud róla az egész világ? Pont USA-ban, ahol minden szenzációra repülnek a tv-sek, mint döglégy a húsra...Nem akarom elhinni, hogy nincs olyan ember Sedonában, aki ne terjesztette volna el a hírt az egész országban. A rádiós megkérdezte a vendégtől, hogy lehet-e az, hogy különleges állapot volt az, hogy láttott UFO-t? A vendég azt mondta, hogy nem, teljesen hétköznapi módon viselkedett, szóval semmi extra nem történt. Ezzel kilőve az a lehetőség, hogy a földönkívüliek nem mutatják meg mindenkinek magukat, ezért nem felkapott a hír. De ha mégis manipulálnak...Én már tudok róla. Terjesszük a hírt! Ha az állítás az igaz, akkor a földönkívüliek szopnak, ha nem, akkor a sedonaiak, meg a "vendég". (vagy esetleg az amerikai légierő?!)

4 halusky

At 2006. febr. 6. 17:24:00, Anonymous Névtelen haluzálta

Én horkolok! =D Majd küldök egy felvételt!

 
At 2006. febr. 6. 17:28:00, Anonymous Névtelen haluzálta

hmmm, én is elkezdem akkor terjeszteni, h az ufók amcsifalva felett járnak...
csak holnap el ne raboljanak:D

 
At 2006. febr. 6. 19:04:00, Anonymous Névtelen haluzálta

Jó, de hogy fogod felvenni azt. hogy horkolsz?:D

 
At 2006. febr. 6. 20:33:00, Anonymous Névtelen haluzálta

nővérem felvette videora :D

 

Megjegyzés küldése

<< Home